Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και τα Γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου ΑθηνώνΣήμερα Πέμπτη 27-6-2013, μετά την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του ως Υπουργού Υγείας και με πρωτοβουλία του, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και τα Γραφεία του Ι.Σ.Α., επί της οδού Σεβαστουπόλεως 113 και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Γ. Πατούλη και τα μέλη του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Όπως δήλωσε ο κος Υπουργός, θεώρησε καθήκον του να επισκεφθεί το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, να τιμήσει το έργο που παράγει και να ενημερωθεί για το πλαίσιο των δραστηριοτήτων του.

Εξάροντας την πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς

Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την τεράστια κοινωνική προσφορά τους στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής 18μήνες τώρα, συνεχάρη τους εθελοντές και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κο Πατούλη, υποσχόμενος τη μελλοντική συνδρομή του ΥΥΚΑ.

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. κ. Γ. Πατούλης εκ μέρους του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. και των γιατρών της Αθήνας, καλωσόρισε τον Αξιότιμο Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη, ευόδωση και επιτυχία, του όντως δύσκολου έργου που καλείται να επιτελέσει.

Επίσης εκτίμησε, ότι η σημερινή κίνηση του κ. Υπουργού, σηματοδοτεί την αναγνώριση της προσφοράς και του καθοριστικού ρόλου που διαχρονικά διαδραματίζει το Ιατρικό Σώμα στον τομέα της υγείας στη χώρα μας.

Κατά τη συζήτηση, από τη πλευρά του Ι.Σ.Α. ως θεματοφύλακα της Δημόσιας Υγείας, τονίστηκε ότι κινείται στα πλαίσια του ρόλου του και της κοινωνικής του αποστολής, με απόλυτη συνέπεια.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της δυσχερούς κατάστασης που βρίσκεται η χώρα και των αλλαγών που απαιτούνται στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, που σημειωτέον δοκιμάζεται σε όλα τα επίπεδα, ο Ι.Σ.Α. πάντα με θέσεις και προτάσεις προς τις εκάστοτε Πολιτικές Ηγεσίες του Υ.Υ.Κ.Α., κατέβαλλε προσπάθειες για τη λήψη βιώσιμων και ορθολογικών αποφάσεων.Ατυχώς οι τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις του Ι.Σ.Α., που ανταποκρίνονται στις δυνατότητες της χώρας, στις συνθήκες των καιρών και είναι απαλλαγμένες από αναχρονιστικές, συντεχνιακές και δογματικές αντιλήψεις, αντιμετώπισαν ώτα μη ακουόντων.Επισημάνθηκε παράλληλα ότι ο Ι.Σ.Α. πρωτοστάτησε στην Κοινωνική Προσφορά και τον Εθελοντισμό με τη δημιουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, παρέχοντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε δεκάδες χιλιάδες ανασφάλιστων πολιτών, καθώς και με ακριτικά οδοιπορικά από τις ακριτικές ηπειρωτικές περιοχές της χώρας μέχρι τις νησιωτικές εσχατιές.Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. κ. Γ. Πατούλης κλείνοντας τη συνάντηση, ανέφερε από τη πλευρά του Ι.Σ.Α. ότι προσβλέπει σε μια γόνιμη και παραγωγική συνεργασία με τη Νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, γιατί αυτό επιβάλλουν όσο ποτέ άλλοτε, οι δυσμενείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται η χώρα, προκειμένου να αναχαιτιστεί ο επικρεμάμενος κίνδυνος της πλήρους λειτουργικής κατάρρευσης υπό την οποία τελεί ο χώρος της Υγείας.Ο κος Υπουργός, ανταπαντών, δήλωσε ότι: «δεν έχω κλειστά αυτιά, δεν έχω κλειστές πόρτες και τρέφω βαθύ σεβασμό στο ιατρικό λειτούργημα. Επιζητώ τη συνεργασία του Ι.Σ.Α. και όλων των ιατρικών φορέων σε όλα τα επίπεδα.»

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons