Το παρασκήνιο της αποχώρησης Σκοπούλη από το Υπουργείο ΥγείαςΤα προσωπικά της αντικείμενα από την οδό Αριστοτέλους 17, ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο παραμονής στη θέση της υφυπουργού Υγείας, μάζεψε η Φωτεινή Σκοπούλη

Με τα προσωπικά της αντικείμενα αλλά και με κακές εμπειρίες στις αποσκευές της αποχωρεί από το υπουργείο Υγείας, η προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ, Φωτεινή Σκοπούλη. Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις οδήγησαν την κυρία Σκοπούλη, άρον άρον εκτός κυβέρνησης, πράγμα που δεν φαίνεται τελικά, να τη δυσαρέστησε ιδιαιτέρως.Άλλωστε η κ. Σκοπούλη, πήγε ουσιαστικά τρέχοντας στο γραφείο της προκειμένου να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα, τα πράγματα της. Μάλιστα αντίστοιχα κινήθηκαν και οι συνεργάτες της, οι οποίοι διαβεβαίωναν ότι η υφυπουργός φεύγει άμεσα.Εξάλλου, ήταν η πρώτη που αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, με κατεύθυνση της οδό Αριστοτέλους 17. Ο τρόπος αντίδρασης της πάντως, και η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ότι εδώ και καιρό η κ. Σκοπούλη, αισθανόταν εξαιρετικά άβολα με τους συναδέλφους της Ανδρέα Λυκουρέντζο και Μάριο Σαλμά. Οι σχέσεις μεταξύ των τριών είχαν διαρραγεί από την πρώτη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Φωτεινή Σκοπούλη, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ στην ίδια δεν έχουν δοθεί αρμοδιότητες.

Πρόσφατα μάλιστα δεν δίστασε να εξακοντίσει κατηγορίες ακόμη και εναντίον του ίδιου του Πρωθυπουργού για τους χειρισμούς του σε κυβερνητικά θέματα.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons