ΠΙΣ: Κίνδυνος να “ακολουθήσουν” την ΕΡΤ και δημόσιοι οργανισμοί υγείαςΣε κίνδυνο τιθεται η λειτουργία των νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, οργανισμών υγείας αλλά και άλλων δημόσιων οργανισμών, ακολουθώντας την ΕΡΤ. Το σοβαρό αυτό ενδεχόμενο επισημαίνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε ψήφισμά του,στο οποίο καταδικάζει την κυβερνητική απόφαση για την ξαφνική διακοπή της λειτουργίας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

"Η απόφαση αυτή, αναφέρει ο ΠΙΣ, πλήττει τους δημοκρατικούς θεσμούς, με καταστροφικές παρενέργειες για την έννομη τάξη και λειτουργία, την πολιτιστική παράδοση και ιστορία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Στο βωμό της εξυγιανσής της, καθιστά ανέργους 2.500 εργαζόμενους, χωρίς σχέδιο λειτουργάις της, για το μέλλον και την απασχόληση των εργαζομένων.

Η διάλυση Δημόσιων Οργανισμών, συνεχίζει ο ΠΙΣ, επακόλουθο της βίαιης Δημοσιονομικής προσαρμογής και των μνημονιακών επιλογών, θα θέσει σύντομα σε κίνδυνο την λειτουργάι των νοσοκομείων. Κέντρων Υγείας, Οργανισμών υγείας, αλλά και άλλων δημόσιων υπηρεσιών.

"Καλούμε την κυβέρνηση, καταλήγει ο ΠΙΣ, να επανεξετάσει τη στάση της, σε μια εποχή μεγάλης ανεργίας και κοινωνικής αποδυνάμωσης, διότι θα φέριε ακέραια την ευθύνη των κοινωνικών αναταραχών και συγκρούσεων, με καταστροφικά αποτελέσματα".


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons