Ο Τζ. Καρόνε στον ΕΟΠΥΥ για τα χρέη του 1 δισ ευρώ

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαικής Επιτροπής στην τρόικα, υπεύθυνος για θέματα υγείας, Τζουζέπε Καρόνε, συναντάται την Τρίτη 11 Ιουνίου με τον διοικητή του ΕΟΠΥΥ Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο.

Η συνάντηση των εκπροσώπων της τρόικας με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, θα έχει ως βασικό αντικείμενο τα οικονομικά ζητήματα του Οργανισμού, ο οποίος βουλιάζει και πάλι στα χρέη, αλλά και τα οργανωτικά – λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΟΠΥΥ και τα οποία συντελούν στη διόγκωση του χρέους.

Οι οφειλές του ΕΟΠΥΥ για το 2012 άγγιξαν και πάλι το...

... 1 δις ευρώ και οι εκτιμήσεις είναι ότι το χρέος του 2013 θα είναι στα ίδια επίπεδα, αφού τα δημόσια νοσοκομεία δεν πληρώνουν.Την περασμένη Παρασκευή έστειλαν στην τρόικα οι διοικητές των ΥΠΕ την έκθεση προόδου που τους είχε ζητηθεί. Στην αναφορά τους κατέγραφαν τι έχει γίνει μέχρι σήμερα στα Νοσοκομεία και συγκεκριμένα ποιες συγχωνεύσεις έχουν γίνει και ποιοι από το προσωπικό έχουν μετακινηθεί για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons