ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 2013
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο
30/31-5 και 1/6/2013
Κεντρικό Κτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών
Πανεπιστημίου 30 
 Η πρώτη Πανελλήνια (με διεθνείς συμμετοχές) Συνεδριακή διοργάνωση του Συνδέσμου μας θα αποτελέσει ένα ιστορικό συνεδριακό γεγονός. Κατά τη διάρκειά του αποτυπώνονται τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και οι προβληματισμοί σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο πεδίο που βρίσκεται καθημερινά στην επικαιρότητα όχι μόνο της επιστημονικής κοινότητας αλλά και του πολίτη : Γενετική του ανθρώπου και Υγεία.
31 προσκεκλημένοι Ομιλητές, 32 Προφορικές και 40 Αναρτημένες Ανακοινώσεις, συζητήσεις Στρογγυλής τράπεζας («Γενετικές εξετάσεις προς τον πολίτη» και «Μετεκπαίδευση στην Γενετική») και Δορυφορικά Συμπόσια (ετ. ROCHE και Βαρελάς ΑΕ) συνιστούν ορισμένα βασικά οργανωτικά χαρακτηριστικά του συνεδρίου.
Τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης είναι η ομότιμη Καθηγήτρια κα Μεταξωτού Αικατερίνη, η επιστημονική διαδρομή της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Γενετική και την εξέλιξή της στη χώρα μας.
Ελπίδα και προσδοκία μας είναι η διοργάνωσή μας να αποτελέσει ένα σταθμό στην επικοινωνία, ενημέρωση και συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων -Γενετιστών και μη- από τα γνωστικά πεδία της Εκπαίδευσης, της Έρευνας και της Παροχής Υπηρεσιών.
Για την Οργανωτική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΓΕ 
Παπαδάκης Μάνος
http://www.sige.gr/newgr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
http://www.sige.gr/newgr/index.php?option=com_content&task=view&id=282&Itemid=55


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons