Κ. Λουράντος: « Γιατί μηνύω τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ»
Μήνυση κατά του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου για παράβαση καθήκοντος θα καταθέσει την Πέμπτη 30 Μαΐου ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) Κώστας Λουράντος καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, αρνείται να αποκαλύψει ονόματα φαρμακοποιών που έχουν πληρωθεί κατ εξαίρεση. Σύμφωνα πάντα με τον κύριο Λουράντο ο κύριος Παπαγεωργόπουλος αρνείται να δώσει στοιχεία ,επικαλούμενος την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.


Ο κύριος Κώστας Λουράντος δήλωσε: « Είμαι υπέρμαχος της διαφάνειας. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να αποτελούν προσωπικά δεδομένα οι 5-6 κατ εξαίρεση πληρωμές και οι υπόλοιπες να μην είναι. Ο κύριος Παπαγεωργόπουλος μου έστειλε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο έχει προσφύγει στην αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεν μπορεί να αποκαλύψει τα προσωπικά στοιχεία των φαρμακοποιών που έχουν πληρωθεί .Πως γίνεται να μου δίνει τη λίστα με τις πληρωμές όλων των φαρμακοποιών και τα στοιχεία τους και να μην μπορεί να μου δώσει τα στοιχεία αυτών που πληρώθηκαν επιλεκτικά; Για ποιο λόγο είναι προσωπικά δεδομένα οι πληρωμές αυτών που πληρώθηκαν και όχι των άλλων; Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη καθώς το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό και από εδώ και πέρα αυτό φαίνεται ότι θα κάνουν. Θα πληρώνουν όποιον θέλουν, όταν θέλουν και αν θέλουν. Έχω στα χέρια μου στοιχεία από μεγάλο φαρμακείο της Αθήνας που έχει πληρωθεί κατ εξαίρεση. Έχω επίσης πληροφορίες ότι σήμερα έγινε και άλλη επιλεκτική πληρωμή. Θα τα πούμε στα δικαστήρια».


Χρυσάνθη Τασσοπούλου - HEALTHVIEW
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons