Ο Βρούτσης για ΟΠΑΔ.


Τις ουρές που σχηματίζονται κάθε πρωί στα γραφεία του ΟΠΑΔ στην Αττική για την θεώρηση των βιβλιαρίων, σχολίασε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο υπουργός Εργασίας.

«Δεν υπάρχει κανένας να συνωστίζονται και να μπαίνουν σε ουρές. Αυτό ισχύει μόνο για την περιοχή της Αττικής που δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα κατάστημα για τη θεώρηση των βιβλιαρίων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης. Και τόνισε: «Μέχρι 31 Οκτωβρίου θα μπορούν οι ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ να ανανεώνουν τα βιβλιάριά τους».Ο υπουργός Εργασίας προανήγγειλε ακόμη την ενσωμάτωση του ΟΠΑΔ στο ΙΚΑ, λέγοντας «Ο ΟΠΑΔ από το 2012 προσχώρησε στον ΕΟΠΥΥ με αποτέλεσμα να έχει μείνει με 200 υπαλλήλους. Ολόκληρος ο ΟΠΑΔ θα ενσωματωθεί μέσα στο ΙΚΑ. Ήδη υπάρχει νομοθετική διάταξη που θα καταθέσω στη Βουλή με τροπολογία», ξεκαθάρισε πάντως ότι οι υπάλληλοι του ΟΠΑΔ θα ενσωματωθούν στο σύστημα του ΙΚΑ. Ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε χθες με την παραίτηση που είχε υποβάλει ο διοικητής του ΟΠΑΔ, παραίτηση όμως που δεν έγινε δεκτή. «Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι να ενσωματωθεί στο ΙΚΑ. Ως δημόσιος λειτουργός κανείς δεν έχει δικαίωμα να κατεβάσει το μολύβι και να αποφασίζει ό,τι θέλει. Είναι απόφαση της κυβέρνησης αυτό το θέμα», διαμήνυσε.Ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε και στο θέμα των μαϊμού συντάξεων «Το καθεστώς των μαϊμού συντάξεων έκλεισε για πάντα. Από χθες διακόπτονται αυτόματα οι συντάξεις σε όσους πέθαναν», είπε. Και μίλησε και για τα νέα μέτρα κατά της ανεργίας και τις προσπάθειες του πρωθυπουργού για να αλλάξει η εικόνα της χώρας.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons