Οι Γιατροί του Κόσμου στη Λήμνο!


Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου στηρίζοντας το έργο των Γιατρών του Κόσμου, ανακοινώνει την επίσκεψη τους στο νησί στις 4, 5 και 6 Ιουνίου 2013.

Οι γιατροί του κόσμου πραγματοποιούν το πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για Όλους», με τη στήριξη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις, με την βοήθεια Κινητών Μονάδων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Στην Λήμνο, οι υπηρεσίες που θα προσφερθούν είναι οι εξής:

Γυναικολογική εξέταση (Ψηλάφηση μαστού, Τεστ PAP) και

Παιδιατρικό διαγνωστικό έλεγχο και εμβολιασμό

Το πρόγραμμα των εξετάσεων είναι το κάτωθι:

την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρες 09:00 – 15:00, στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου για τους ανασφάλιστους δημότες της δυτικής Λήμνου και

την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρες 09:00 – 15:00, στο Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου για δημότες της ανατολικής Λήμνου που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons