Στα χέρια των αδιάφθορων για φακελάκι διευθυντής κλινικής στρατιωτικού νοσοκομείου



ΝΙΜΙΤΣ 25-9-11 Πρώτα το φακελάκι και μετά το εξιτήριο.

Δεν φτάνει που συνελήφθη ως «αργυρώνητος», φέρεται ότι διεκδίκησε με εκβιαστικό τρόπο το φακελάκι ο διευθυντής κλινικής ΩΡΛ του ΝΙΜΤΣ που πιάστηκε χθες από τους αδιάφθορους της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός που μάλιστα υπήρξε υποψήφιος πολιτικού κόμματος με παρουσία σήμερα στη Βουλή και η σύζυγος του είναι πρώην … ανώτατη δικαστικός (!!!), αντέδρασε έντονα όταν μετά από επέμβαση ο ασθενής του καλή τη θέληση, του πρόσφερε ένα ποσό ως δείγμα ευγνωμοσύνης.

Ο γιατρός, φέρεται ότι αντέδρασε στη θέα του ποσού λέγοντας κατά τον ασθενή επί λέξη: «Τί είναι

αυτά; Εγώ μόνο πάνω από 2.000 ευρώ δέχομαι», ενώ στη συνέχεια φέρεται ότι … αντπρότεινε, «ή θα μου δώσεις τα 2.000 ευρώ, αλλιώς εξιτήριο δεν βλέπεις»!!!

Ο ασθενής πειθαναγκάστηκε, πλην όμως δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., με τους τελευταίους να ενεδρεύουν την ώρα της δοσολοψηψίας. Ο γιατρός πιάστηκε την ώρα που μετέφερε το φακελάκι στο αυτοκίνητο του. Κι επειδή εκτός από κυνικότητα, μάλλον διαθέτει και αστείρευτο… χιούμορ, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε πως ο ασθενής του έδωσε από την … καλή του διάθεση.






πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons