ΦΣ Ρεθύμνου προς ΠΦΣ: «Διευκρινήστε μας τι τελικά ισχύει με τις πραζόλες, υπάρχει σύγχυση!»Ρέθυμνο, 09/05/2013

Αρ. Πρωτ. : 106

Αίτημα προς: ΔΣ ΠΦΣ

Θέμα:« Εκτέλεση συνταγών με φάρμακα της κατηγορίας των αναστολέων αντλίας πρωτονίων»Συνάδελφοι ,από την ημερομηνία που στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ αναρτήθηκε η εγκύκλιος με αρ.πρωτ. : οικ.17743 (και αφορά τους περιορισμούς στην εκτέλεση συνταγών με φάρμακα της κατηγορίας των αναστολέων αντλίας πρωτονίων) έως σήμερα δεν έχει υπάρξει σαφής οδηγία από μέρους του ΠΦΣ, γεγονός που δημιουργεί αφενός σύγχυση στους τοπικούς συλλόγους για τις οδηγίες που θα πρέπει να δώσουν στα μέλη τους και αφετέρου ερωτηματικά για το αν η πληρωμή των συνταγών που έχουν εκτελεσθεί, χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις των περιορισμών που τίθενται (συνταγογράφηση μόνο από γαστρεντερολόγο κλπ), είναι διασφαλισμένη.Καθώς κρίνουμε απαραίτητη την κοινή στάση όλων των φαρμακευτικών συλλόγων απέναντι στο ζήτημα , παρακαλούμε όπως μας διευκρινίσετε την επίσημη θέση του ΠΦΣ όσον αφορά την εκτέλεση συνταγών με φάρμακα της κατηγορίας των αναστολέων αντλίας πρωτονίων.Φαρμακευτικός Σύλλογος Ρεθύμνου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΙωσήφ ΣπαντιδάκηςΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΚώστας Βαρδιάμπασηςπηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons