ΙΣΑ: Οδηγίες για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών.Στις 30.04.2013 έλαβε χώρα στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, συνάντηση του Ταμία του ΙΣΑ κ. Πατσουράκου Φωτίου, ως εκπροσώπου του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Πατούλη Γεώργιου, με την προϊσταμένη οικονομικών υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ κα. Περδίκη Φωτεινή, προκειμένου να δοθούν διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως την 31/12/2011 προς τους συμβεβλημένους ιδιώτες παρόχους υπηρεσιών υγείας.

Συνεπεία της ως άνω συνάντησης παραθέτουμε τις κάτωθι διευκρινήσεις, όπως αυτές διατυπώθηκαν προφορικά στον εκπρόσωπο του ΙΣΑ:

1) Η υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης αποδοχής του κουρέματος είναι προϋπόθεση προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αποπληρωμής των οφειλομένων. Η έγγραφη υπεύθυνη δήλωση που θα δεσμεύει τον ιατρό πρέπει να κατατεθεί, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, στις κατά τόπους περιφερειακές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΥΠΑΔ) με την κατάθεση του πιστωτικού τιμολογίου όταν αυτά ζητηθούν.2) Όσοι ιατροί έχουν εκχωρήσει τις απαιτήσεις τους σε τράπεζες (factoring )πρέπει να κάνουν την ίδια διαδικασία και να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση όταν ζητηθεί. Αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση θα υπογράψει και η αντίστοιχη τράπεζα με την οποία έγινε το factoring.3)Το ΙBAN που πρέπει να τοποθετηθεί θα είναι όποιο επιθυμεί ο Ιατρός και ιδίως για αυτούς που έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ μπορούν να δώσουν αυτό που δίνουν για τις τωρινές πληρωμές τους. Για αυτούς που έχουν factoring δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν αυτό που έδιναν κατά την προηγούμενη συνεργασία τους. Ο ΕΟΠΥΥ βάσει των δηλώσεων e-dapy για αυτούς που έχουν δηλώσει ότι έχουν κάνει εκχώρηση απαιτήσεων θα αποδώσει το αναλογούν ποσόν μετά το κούρεμα στην δικαιούχο τράπεζα.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓΙΩΡΓ.ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ.ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons