ΠΕΕΒΙ: ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝΑγαπητοί συνάδελφοι


1) Όσον αφορά τα λεγόμενα «ποιοτικά κριτήρια» και την αυτοαξιολόγηση του ΕΟΠΥΥ, είμαστε σε επαφή με τους Ιατρικούς συλλόγους (οι οποίοι είναι αντίθετοι με την κίνηση αυτή), προκειμένου να τηρήσουμε κοινή στάση.


Ήδη ο ΙΣΠ έβγαλε ανακοίνωση (Πατήστε ΕΔΩ), ενώ η ομοσπονδία είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΙΣΑ την Δευτέρα 27-5-13 προκειμένου να συντονιστούν οι ενέργειές μας.

Και ο ΙΣΠάτρας έβγαλε ανάλογη ανακοίνωση (Πατήστε ΕΔΩ)


Προς το παρόν ΜΗ σπεύσετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, αφού ούτως ή άλλως το μέλλον σας φαίνεται ήδη προδιαγεγραμμένο απο τον ΕΟΠΥΥ. Αναμείνατε τις κατευθυντήριες ανακοινώσεις των Ιατρικών σας συλλόγων και των Επαγγελματικών σωματείων.


2) Σχετικά με τα ερωτήματα που υποβάλλαμε στον ΕΟΠΥΥ (Πατήστε ΕΔΩ) για διαδικαστικά θέματα αποπληρωμής των ληξιπροθέσμων οφειλών, πήραμε τις παρακάτω απαντήσεις (Πατήστε ΕΔΩ). Σε γενικές γραμμές 1) αναγνωρίζει ότι οι Υπεύθυνες δηλώσεις αφορούν τα εκδιδόμενα τιμολόγια και επομένως καλόν είναι να συμπεριλάβετε σ' αυτές και την πρόταση«η παραίτηση απο τα ενδικα μέσα αφορά τα τιμολόγια που θα εξοφληθούν» και 2) οι Βιοπαθολόγοι υπάγονται στην εκπτωτική κατηγορία «εργαστήρια» και όχι «γιατροί» όπως θεωρούν μεμονωμένοι υπάλληλοι.


Καλόν είναι δε, να τυπώσετε αυτό το απαντητικό έγγραφο του ΕΟΠΥΥ και να το έχετε μαζί σας, για παν ενδεχόμενο στις συναλλαγές σας.


3) Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι τα τιμολόγια του ΟΠΑΔ και του ΤΑΥΤΕΚΩ θα κοβονται στα στοιχεία του ΕΟΠΥΥ, ενώ των υπολοίπων Ταμείων στα δικά τους στοιχεία.


Για την ενημέρωση


Σπύρος Κραμποβίτης
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons