Ειδικά κλιμάκια γιατρών για τη χορήγηση πιστοποιητικών Υγείας σε μαθητές!


Σε εφαρμογή της υπ. αρ. Υ3γ/ΓΦ13.1/Γ.Π/οικ.28090/21-3-2013 Εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας, για τη λήψη των πιστοποιητικών Υγείας, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης προχώρησε στη συγκρότηση ειδικών κλιμακίων ιατρών, με ειδικότητες Οδοντιάτρων, Καρδιολόγων, Οφθαλμιάτρων και Παιδιάτρων, που θα εξυπηρετούν τους προσερχόμενους γονείς στα Εξωτερικά Ιατρεία των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων καθώς και στα Κέντρα Υγείας της Κρήτης.

Η συγκρότηση των εν λόγω κλιμακίων γιατρών αφορά μόνο στις περιπτώσεις διευκόλυνσης για τη χορήγηση πιστοποιητικών Υγείας που απαιτούνται για την εγγραφή των παιδιών στο Νηπιαγωγείο και στην Α΄

τάξη των Δημοτικών Σχολείων, καθώς και στη συμπλήρωση των Α.Δ.Υ.Μ. από Παιδιάτρους (για την παράλληλη κατάθεση αυτού, κατά την εγγραφή).

Η εξέταση, η χορήγηση των Πιστοποιητικών Υγείας και η συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. θα γίνεται δωρεάν.

Ως περίοδος εξυπηρέτησης των μαθητών και των οικογενειών τους από τις υγειονομικές μονάδες ορίζονται οι μήνες Απρίλιος έως Ιούνιος και Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2013.

Ο προγραμματισμός έχει κοινοποιηθεί προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου στις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ αναλυτικός πίνακας που περιλαμβάνει το πρόγραμμα λειτουργίας των κλιμακίων ιατρών ανά νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας, με αναφορά στις ημέρες και ώρες, έχει αναρτηθεί και στο διαδικτύκτιο, στην ιστοσελίδα της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.Οι αναλυτικοί πίνακες ανά νομό:Ν. ΗρακλείουΝ. ΧανίωνΝ. ΡεθύμνουΝ. Λασιθίουπηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons