Συνεχίζεται η διαμάχη Λοβέρδου- Σκοπούλη, για την απόσυρση της υγειονομικής διάταξης!



loverdos_skopouli_190_108_160_90 Δημοσίων δηλώσεων συνέχεια μεταξύ του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα

Λοβέρδου και της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη σχετικά με την υπό κατάργηση υγειονομική διάταξη με θέμα τους ελέγχους στις εκδιδόμενες γυναίκες.

Μετά τις κατηγορίες Λοβέρδου για ανεύθυνη συμπεριφορά της υφυπουργού, η Φωτεινή Σκοπούλη, με ανακοίνωσή της απαντά ότι η υφυπουργός είναι αρμόδια, μεταξύ άλλων, για τη Δημόσια Υγεία και τονίζει, ότι η υφυπουργός, στο πλαίσιο της άσκησης της ως άνω εκχωρηθείσας από τον υπουργό Υγείας αρμοδιότητας, μπορεί να εκδίδει πράξεις κανονιστικού χαρακτήρα (Υ.Α) και από κοινού με άλλους υπουργούς, αναπληρωτές

υπουργούς και υφυπουργούς (Κ.Υ.Α). Η εν λόγω υγειονομική διάταξη είναι πράξη κανονιστικού χαρακτήρα ήτοι Υπουργική Απόφαση με υγειονομικό ενδιαφέρον, αποβλέπουσα δηλαδή στην προστασία της Δημόσιας Υγείας που εκδίδεται κατόπιν νομοθετικής εξουσιοδότησης. Μπορεί,

επομένως, να καταργηθεί με αντίστοιχη κανονιστικού χαρακτήρα διάταξη, όπως έγινε εν προκειμένω ή με νόμο. «Αντιθέτως» τονίζει η κυρία Σκοπούλη, «από πλήρη έλλειψη νομιμότητας έπασχε η έκδοση της καταργηθείσας υγειονομικής διάταξης εκ μέρους του κ. Λοβέρδου με την ιδιότητά του ως υπουργού Υγείας, λόγω έλλειψης ρητής νομοθετικής εξουσιοδότησης».

πηγή health daily






πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons