Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης: Συνέχιση κινητοποιήσεωνΠαπανικολάου 22-5-13 Συνεχίστηκαν με αυξανόμενη ένταση οι κινητοποιήσεις στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

Υλοποιώντας την απόφαση της προηγούμενης γενικής συνέλευσης οι γιατροί (ειδικοί και ειδικευόμενοι) συγκεντρώθηκαν στην πύλη του νοσοκομείου στις 8πμ, εκαναν νέα μαζική Γενική συνέλευση και αποφασισαν τα παρακάτω τα οποία και υλοποίησαν:1. Αποκλεισμό της πύλης του νοσοκομείου μέχρι 2μμ, με έλεγχο και δίοδο μόνο των επειγόντων περιστατικών καθότι το νοσοκομείο ηταν σε γενική εφημερία πολης και απεστάλη έγγραφο της 3ης ΥΠΕ με το πνεύμα πολιτικής επιστράτευσης.

2. Κατάληψη του κτηρίου της Διοίκησης και ανακοίνωση των αιτημάτων τους στο διοικητή και αναπλ. διοικητή του νοσοκομείου.3. Διανομή εντύπου στους προσερχόμενους στα ΤΕΠ ασθενείς αλλα και στους αποκλειόμενους απο την είσοδο, το οποίο ενημερωνει για την κατάσταση στάσης πληρωμών εφημεριών απο τον Νοεμβριο 2012 , τα συνολικά προβλήματα υπολειτουργίας των δομών υγείας και την έκκληση για συμπαράσταση σε καθε αγωνιζόμενο.4. Συντονισμό των αιτημάτων και των κινητοποιήσεων με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.5. Νέα γενική συνέλευση Πεμπτη 23 Μαίου στην πύλη του νοσοκομείου απο κοινού με τους μη ιατρούς εργαζόμενους.Στην διάρκεια της κινητοποίησης έγινε μαζική παρέμβαση στον διευθυντή της Νευρολογικής κλινικής κ. Βλαϊκίδη διότι «επισήμανε» στους ειδικευόμενους της κλινικής του οι οποίοι βρίσκονται σε νόμιμη επίσχεση, ότι θα ενημερώσει τον εισαγγελέα υπηρεσίας αν δεν προσέλθουν στην σημερινή γενική εφημερία.

Επίσης κατα την διάρκεια του αποκλεισμού της πύλης δόθηκαν συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά, έντυπα και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης.Σας κοινοποιώ (κλικ εδώ ) το κείμενο που μοιράζεται στους προσερχόμενους και νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο και φωτογραφικά στιγμιότυπα.Για την νοσοκομειακή επιτροπήΛουκας Δαγδηλέλης


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons