Ετοιμάζεται νομοθετικό πλαίσιο για είσοδο της ιδιωτικής ασφάλισης στα ασφαλιστικά ταμεία?


Πιο κοντά από ποτέ είναι η δημιουργία νέου νομοθετικού πλαισίου που θα επιτρέπει στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες να συμμετέχουν ή και να διαχειρίζονται ασφαλιστικά ταμεία.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο , όπως επισημαίνεται από στελέχη του κλάδου ,απαιτεί κύρια αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου τόσο στα πλαίσια της εποπτείας των ασφαλιστικών εταιριών όσο και στην σύσταση και λειτουργία επαγγελματικών ταμείων .

Αυτό σημαίνει ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες, που θα έχουν αυτή την δυνατότητα,

θα πρέπει να διαθέτουν ισχυρή κεφαλαιακή βάση και να είναι σε διαφορετικό καθεστώς εποπτείας , που ασκεί στην ιδιωτική ασφάλιση η Τράπεζα της Ελλάδος .Ηδη ασφαλιστικοί όμιλοι , όπως και η Allianz , έχουν δεχθεί να υποβάλουν στην κυβέρνηση σχέδια για την αναμόρφωση του πλαισίου για την επαγγελματική ασφάλιση , ενώ από ανθρώπους του κλάδου επισημαίνεται ότι παρά την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την ιδιωτική ασφάλιση , οι πολυεθνικοί όμιλοι έχουν ενισχύσει κεφαλαιακά της εδώ θυγατρικές τους ασφαλιστικές εταιρίεςΕπίσης όπως αναφέρεται και στην 3μηναία έκθεση της Task Force συζητά με την Τράπεζα της Ελλάδος τις δυνατότητες προκειμένου να υποστηρίξει ένα νέο μνημόνιο απαιτήσεων για τα κοινωνικά ασφαλιστικά ταμεία με την συμμετοχή και της ιδιωτικής ασφάλισης .


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons