Έκλεισε το φαρμακείο στο Καστελλόριζο - Σκέψεις για οπλίτη φαρμακοποιόΣυνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο είχε χθες ο Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ανάμεσα στα άλλα εσωτερικά και διεθνή θέματα που συζήτησαν, εξέτασαν και το θέμα του φαρμακοποιού στο ακριτικό Καστελόριζο. Ο -ως τώρα- φαρμακοποιός έκλεισε το φαρμακείο του και έφυγε και έτσι το νησί δεν έχει ούτε φαρμακείο, ούτε φαρμακοποιό, ο οποίος πηγαίνει στο Καστελόριζο μόνο το καλοκαίρι.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, πως θα υπάρξει φαρμακοποιός, που δεν θα είναι άλλος από έναν κληρωτό

οπλίτη (με άδεια φαρμακοποιού) που θα υπηρετήσει τη θητεία του σε φαρμακείο στο Καστελόριζο.

Μαζί του θα είναι και ένας αξιωματικός εφοδιασμού. Σημαντικότατο, βεβαίως, είναι και το θέμα του γιατρού, το οποίο έλυσε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος με εντολή του Πρωθυπουργού. Αν όμως καθυστερήσει να πάει γιατρός στο Καστελόριζο, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε στον κ. Σαμαρά ότι θα στείλει εκεί κληρωτό γιατρό.Πηγή: Βηματοδότης

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons