Νέο δελτίο τιμών φαρμάκων από 8 ΜαΐουΑντιδράσεις από τις Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις

Στις 8 Μαΐου θα αρχίσει να ισχύει το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας, το οποίο περιλαμβάνει διορθώσεις τιμών και γενόσημα φάρμακα.

Στο δελτίο περιλαμβάνονται οι διορθώσεις στις τιμές 12.428 φαρμάκων, που είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Υγείας και 570 κωδικοί για γενόσημα σκευάσματα, που θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά στην αγορά, με μειωμένες τιμές.

Παρά τις αντιδράσεις του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) η ηγεσία του

υπουργείου Υγείας δεν τιμολόγησε νέα καινοτόμα φάρμακα και θεραπείες που απευθύνονται σε σοβαρά νοσήματα.

Μάλιστα ο ΣΦΕΕ σε ανακοίνωσή του εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του και μιλά ακόμη και για αδιαφάνεια και για μη νόμιμες διαδικασίες που δημιουργούν στρεβλό ανταγωνισμό στην αγορά.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons