Τη διακλαδική καρδιοχειρουργική κλινική εγκαινίασε ο Υπουργός Άμυνας!
Την υπερσύγχρονη διακλαδική Καρδιοχειρουργική κλινική στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, εγκαινίασε προχθες το πρωί ο υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Η Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική στο 401 ΓΣΝΑ διαθέτει δύο υπερσύγχρονες αίθουσες χειρουργείου, καρδιοχειρουργική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δυναμικότητας 6 κλινών και νοσηλευτικό τμήμα δυναμικότητας 16 κλινών. Θα εφημερεύει επί 24ωρου βάσεως για να καλύπτει εκτός από τα προγραμματισμένα και όλα τα επείγοντα περιστατικά, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί μία έως δύο καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις,

ημερησίως.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση της κυβέρνησης να ενισχύσει τις πολιτικές κοινωνικής προστασίας "σε αυτές τις δύσκολες εποχές, για να στηριχθούν τα στελέχη μας, να τους δοθεί δυνατότητα μεγαλύτερης αντοχής να περάσουν τα δύσκολα και μόλις η ελληνική κοινωνία περάσει τα δύσκολα, και μόλις η ελληνική οικονομία στηθεί ξανά στα πόδια της, τα οφειλόμενα θα αποδοθούν", διαβεβαίωσε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι υφυπουργοί Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτρης Ελευσινιώτης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη όλων των Κλάδων και πολλοί απόστρατοι.Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕπηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons