Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εξαγωγής φαρμάκων!


Σε συλλήψεις μελών κυκλώματος, το οποίο διοχέτευε φάρμακα στο εξωτερικό, προχώρησαν την Τρίτη οι αστυνομικές αρχές.

Σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, η αστυνομία έκανε τουλάχιστον δέκα συλλήψεις σε όλη τη χώρα.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ανακοινώθηκε ότι είναι σε εξέλιξη από το πρωί ευρεία αστυνομική επιχείρηση.

Πραγματοποιούνται παράλληλες έρευνες σε διάφορες πόλεις της χώρας για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εισήγαγε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες παράνομων φαρμάκων και σκευασμάτων εξωσωματικής γονιμοποίησης.Οι εμπλεκόμενοι αγόραζαν ακριβά φάρμακα από τα φαρμακεία, δημιουργώντας και τεχνητή έλλειψη ώστε να γίνονται νέες παραγγελίες.Στη συνέχεια, έβγαζαν παράνομα σε χώρες όπως η Σουηδία και η Γερμανία τα συγκεκριμένα σκευάσματα, τα οποία πωλούνταν ακόμη ακριβότερα στις συγκεκριμένες αγορές.Η δραστηριότητα περνούσε από εταιρείες – σφραγίδες. Μεταξύ των ενεργειών που ελέγχονται, είναι και η διακίνηση φαρμάκων για εξωσωματική γονιμοποίηση, για τα οποία δεν υπήρχε άδεια από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons