Ιδιώτες ελεγκτές στα νοσοκομεία! Ανάστατοι οι εργαζόμενοι. Τι ελέγχουν...Ανάστατοι είναι το τελευταίο διάστημα γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία καθώς φαίνεται πως άρχισε να εφαρμόζεται παλαιότερος νόμος του 2011 που προέβλεπε την παρουσία ιδιωτών εσωτερικών ελεγκτών στα νοσηλευτικά ιδρύματα. Τι ελέγχουν

Σαν να μην έφθαναν οι κουρεμένοι μισθοί, οι ατελείωτες απλήρωτες εφημερίες και υπερωρίες εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, οι εργαζόμενοι έχουν όπως φαίνεται να αντιμετωπίσουν και εσωτερικούς ελεγκτές.

Όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) το τελευταίο διάστημα

άρχισε να εφαρμόζεται ο θεσμός που προβλέπεται σε νόμο Λοβέρδου και επιτρέπει την παρουσία εσωτερικού ελεγκτή στα νοσοκομεία.

Πρόκειται για ιδιώτες οι οποίοι προσλαμβάνονται για να ελέγχουν οικονομικά και διοικητικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ Δημήτρη Βαρνάβα όμως οι ιδιώτες αυτοί φαίνεται να ελέγχουν και το ωράριο των εργαζομένων για να διαπιστώσουν εάν αργούν στην προσέλευση τους.

Κάτι βέβαια που ανησυχεί δεόντως τον κλάδο δεδομένου ότι είναι σε εξέλιξη και η διαδικασία της αυτοδίκαιης αργίας. Οι εργαζόμενοι φοβούνται πως μια μικρή αφορμή μπορεί να αποτελέσει αιτία να απομακρυνθούν εργαζόμενοι από τα νοσοκομεία.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons