Επιστολή Ιατρικού Συλλόγου Έβρου προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΠΙΣ.ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. 537 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 23/04/2013Προς

τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΠΙΣ Αθήνα

Κύριε Πρόεδρε,

Αφού ενημερωθήκαμε για έγγραφα που αποστείλατε σε ΙΣΑ και ΕΚΕΠΥ, όσον αφορά αντιδεοντολογικές ενέργειες του ΙΣΑ, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής. Επιτέλους συνειδητοποιήσατε ότι ο ΙΣΑ, με τη σημερινή του ηγεσία, «έχει λίγο μπερδευτεί» και θεωρεί ότι είναι ο ΠΙΣ στη θέση του ΠΙΣ.

Τόσον καιρό, ο ΙΣΑ πραγματοποιούσε περιοδείες στην ακριτική Ελλάδα (και όχι μόνο), συνήπτε σύμφωνα συνεργασίας τόσο με κεντρικούς όσο και με περιφερειακούς θεσμούς και φορείς και δεν

παίρνατε θέση.Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε, ότι στην τελευταία Γ.Σ του Π.Ι.Σ καταθέσαμε σχετικό ψήφισμα για την λήψη απόφασης, η οποία θα ενίσχυε τον θεσμικό ρόλο του Π.Ι.Σ, αλλά δυστυχώς δεν ετέθη σε ψηφοφορία. Σκοπός της πρωτοβουλίας μας ήταν, η λήψη μιας απόφασης από την Γ.Σ ,η οποία αφενός να υπενθυμίζει τον κεντρικό συντονιστικό ρόλο του ΠΙΣ, αφετέρου να επισημαίνει την ανάγκη περιορισμού των Ιατρικών Συλλόγων στα γεωγραφικά τους όρια, ώστε να αποφεύγονται αντιπαραθέσεις μεταξύ τους.Έστω και τώρα ζητούμε από τον Π.Ι.Σ διαρκή εγρήγορση, ώστε να αντιμετωπίζει έγκαιρα παρόμοιες πρακτικές, που διασπούν την απαραίτητη ομόνοια για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του Ιατρικού Κινήματος.Με τιμή Για το Δ.Σ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons