Το μνημόνιο κουρεύει κρεβάτια για καρκινοπαθείς! Πόσα χάνονται στο ΜΕΤΑΞΑ!


Από τη μία το υπουργείο Υγείας υποστηρίζει ότι κάνει προσπάθειες να ενισχύσει τα ογκολογικά νοσοκομεία και από την άλλη κλείνουν κρεβάτια στο Μεταξά. Δείτε πως αποκαλύφθηκε ότι κουρεύονται κλινες στο ογκολογικό νοσοκομείο

Την έντονη αντίδραση του ιατρικού κόσμου προκάλεσε η ανακοίνωση της διοίκησης του αντικαρκινικού νοσοκομείου Μεταξά ότι θα προχωρήσει στην κατάργηση 70 κρεβατιών στο νοσοκομείο. Η απόφαση της διοικήτριας του Μεταξά ανακοινώθηκε στους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά οι οποίοι την επισκέφθηκαν για άλλο θέμα και συγκεκριμένα για να της θέσουν υπόψη το μείζον θέμα των απλήρωτων εφημεριών των γιατρών του Νοσοκομείου.Συγκεκριμένα, η διοικήτρια του ΜΕΤΑΞΑ ανέφερε πως “θα μειώσει τις 410 κλίνες του Νοσοκομείου κατά 70, κυρίως λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού”. Για τον ίδιο λόγο θα προχωρήσει ή έχει ήδη προχωρήσει σε συγχωνεύσεις και μετακινήσεις τμημάτων. Επίσης, ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά ότι στα 2 Ακτινοθεραπευτικά τμήματα, που έχουν από 20 κλίνες το καθένα, θα τις μειώσει στις 12 το καθένα (συνολική μείωση 16 κλίνες) αφού όπως δήλωσε στους γιατρούς χρειάζεται 20 νοσηλεύτριες και η Υγειονομική Περιφέρεια της δίνει μόλις 6.Επιπλέον, όπως ανέφερε, δεν γίνεται ορθή διαχείριση των περιστατικών από τους ιατρούς, με αποτέλεσμα την αύξηση των ημερών νοσηλείας.Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά τονίζουν σε ανακοίνωσή τους πως θα κινηθούν προς κάθε κατεύθυνση για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας ενώ χαρακτήρισαν τουλάχιστον απαξιωτική τη συμπεριφορά της διοικήτριας αφού για τα λειτουργικά θέματα που αφορούν στο νοσοκομείο η απάντηση που τους δόθηκε είναι πως «γνωρίζω το δικό μου ρόλο και δεν έχω καμία υποχρέωση να σας λαμβάνω υπόψη σε ότι κάνω».
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons