ΚΕΠΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Προκηρύσσονται θέσεις αλλά δεν κάνουν αιτήσεις!


Λήγει αύριο η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας Ηρακλείου (ΚΕΠΑ) και όμως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους γιατρούς!

Σε μία περίοδο όπου η ανεργία θερίζει και πολλοί επιστήμονες αναγκάζονται να κάνουν χίλιες άσχετες με το αντικείμενό τους δουλειές, τουλάχιστον προβληματίζει το γεγονός ότι έχουν κατατεθεί μόλις 10 αιτήσεις για τις 13 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί!

Το ΚΕΠΑ Ηρακλείου πρέπει να στελεχωθεί με ψυχιάτρους, καρδιολόγους και νευρολόγους, ωστόσο από τη διοίκηση εκφράζεται προβληματισμός και ανησυχία, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρή έλλειψη γιατρών, που «πάει πίσω» εκατοντάδες υποθέσεις πολιτών που αγωνιούν!Στο Ηράκλειο απαιτούνται 4 καρδιολόγοι, 5 νευρολόγοι και 4 ψυχίατροι, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις υγειονομικές επιτροπές, και θα εργαστούν για έναν χρόνο.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons