ΙΣΑ:Όχι άλλο στην εξαθλίωση των Νέων Γιατρών.Με το μήνυμα «όχι άλλο στην εξαθλίωση των γιατρών» ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τους Νέους Γιατρούς της Αθήνας (ΙΣΑ). Σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα τρέχοντα προβλήματα της Υγείας, ο ΙΣΑ μαζί με το Κίνημα Νέων Γιατρών, κάλεσε όλους τους νέους γιατρούς και τους ειδικευόμενους της Αθήνας να συζητήσουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους για το μείζον θέμα των απλήρωτων εφημεριών και την άμεση εξόφλησή τους, τις μειώσεις των αποδοχών τους, τις επισχέσεις εργασίας, αλλά και την ανεργία και την ιατρική μετανάστευση.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης έδωσε μήνυμα αισιοδοξίας και συμπαράστασης προς

τους νέους συναδέλφους που όπως είπε «περνούν την πιο δύσκολη ίσως περίοδο της επαγγελματικής τους ζωής. Ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, έχουμε καθήκον και υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σε κάθε νέο δοκιμαζόμενο γιατρό και να στηρίξουμε τον αγώνα ζωής που επιλέγει σε όλα τα επίπεδα» τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, κος Πατούλης.

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Νέων Γιατρών κος Γιάννης Καλιάτσος τόνισε το αδιέξοδο όλων των ειδικευόμενων που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες, και την απόγνωση όλων των ειδικών που ως επί των πλείστον είναι άνεργοι.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, μαζί με όλους τους νέους συναδέλφους που πλήττονται περισσότερο από τον καθένα, θα συνεχίσει δυναμικά τον αγώνα του ενάντια στην καταπάτηση κάθε επαγγελματικού και επιστημονικού δικαιώματος

Κατά τη συνάντηση παρευρέθησαν τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ κος Ψυχάρης και κος Μαρίνος.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons