Καθυστερήσεις στις έρευνες για τη διαφθορά στα νοσοκομεία!Έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος επιθεωρητών υγείας στη Θεσσαλονίκη καθώς έχουν αργήσει αισθητά να διεκπεραιώσουν δικογραφίες που σχετίζονται με τη διαφθορά στα δημόσια νοσοκομεία της πόλης.

Πρόκειται για 8 συνολικά δικογραφίες οι οποίες αφορούν έρευνες σε σχέση με τη διαφθορά των προμηθειών στα δημόσια νοσοκομεία και καμία έως σήμερα δεν έχει προχωρήσει. Υπάρχουν μάλιστα κάποιες περιπτώσεις που η καθυστέρηση των επιθεωρητών Υγείας ξεπερνά τα 2,5 χρόνια αφήνοντας έτσι περιθώρια παραγραφής πιθανών αδικημάτων που θα προέκυπταν.

Η Εισαγγελία επιθυμεί πλέον να δοθούν οι υποθέσεις σε άλλη ελεγκτική αρχή ενώ η έρευνα διατάχθηκε για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας για

παράβαση καθήκοντος οι οποίοι όμως ισχυρίζονται από την πλευρά τους ότι οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν λόγω της έλλειψης προσωπικού που παρατηρείται στην υπηρεσία τους.Χρυσάνθη Τασσοπούλου

HEALTHVIEW

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons