Στον αέρα η μονάδα τεχνητού νεφρού της Λευκάδας! Γιατί κινδυνεύει να βάλει λουκέτο!Με λουκέτο κινδυνεύει η μονάδα τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου της Λευκάδας καθώς και αυτό το νοσηλευτικό ίδρυμα -όπως και τα περισσότερα πια της χώρας – έχει στεγνώσει από προσωπικό.

Σήμα κινδύνου για τους ασθενείς εκπέμπουν οι εργαζόμενοι καθώς οι αιμοκαθαρόμενοι αν κλείσει η μονάδα είναι άγνωστο τι θα κάνουν και πως θα κρατηθούν στη ζωή.

Το προσωπικό είναι λιγοστό ενώ οι όποιες αποχωρήσεις δεν αντικαθίστανται. Ενδεικτικό είναι ότι και ο ίδις ο Δήμαρχος του νησιού έχει θέσει στα επίσημα όργανα το πρόβλημα.

Η Μονάδα που λειτουργεί εδώ και περίπου 10 χρόνια κινδυνεύει να μείνει με έναν γιατρό γεγονός

βέβαια που σημαίνει ότι δε θα μπορούν να εξυπηρετηθούν οι 24 μόνιμοι ασθενείς και οι χιλιάδες αιμοκαθάρσεις που γίνονται ετησίως.

Μόλις πριν λίγο καιρό αποχώρησε ο νεφρολόγος διευθυντής ενώ σε λίγες ημέρες θα λήξει και η θητεία της ειδικευόμενης παθολόγου. Αποτέλεσμα είναι να μείνει μόνο μία νεφρολόγος η οποία σαφώς και δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος της μονάδας.

Αρκεί άλλωστε να σκεφτεί κανείς ότι η μονάδα λειτουργεί και ως εξωτερικό ιατρείο με περιστατικά νεφρολογίας.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons