Συνεργασία Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με τον δήμο Αθηναίων και τον δήμο Πειραιά για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας
Ο ΕΟΠΥΥ ανακοινώνει ότι 'ως ενιαίος φορέας παροχής Υπηρεσιών Υγείας και έχοντας βασική υποχρέωσή του την προάσπιση του θεμελιώδους δικαιώματος των πολιτών στην υγεία, στηρίζει την πρωτοβουλία για 'Συνεργασία του ΕΟΠΥΥ με τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμου Πειραιά', στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος, αποδέχτηκε το αίτημα συνεργασίας του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη και του Δημάρχου Πειραιά κ. Μιχαλολιάκου (απόφαση Δ.Σ. αρ. 292/107/11.04.2013) για την ενίσχυση της λειτουργίας των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Πειραιά που παρέχουν ιατρική φροντίδα τόσο στο γενικότερο πληθυσμό όσο και στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, σε μαθητές σχολείων κ.ά.Για τον σκοπό αυτό ο ΕΟΠΥΥ θα συνεργαστεί με τους ανωτέρω Δήμους προκειμένου να ενισχύσει τα δημοτικά ιατρεία των Δήμων, με προσωπικό (ιατρούς και επισκέπτες υγείας) του ΕΟΠΥΥ και να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό την παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους, με στοχευόμενες δράσεις σε γειτονιές και οικογένειες με αυξημένες ανάγκες υγείας όπως σε ευπαθείς ομάδες υψηλού υγειονομικού κινδύνου.Ο ΕΟΠΥΥ θα ενισχύει τα δημοτικά ιατρεία των Δήμων Αθηναίων και Πειραιά, κατόπιν συνεννοήσεως με τους Διευθυντές των πλησιέστερων Μονάδων Υγείας. Η συγκεκριμένη συνεργασία του ΕΟΠΥΥ με τους Δήμους δεν θα προκαλέσει δαπάνη εις βάρος του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ.Η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας και με γνώμονα την προαγωγή, βελτίωση και προστασία της υγείας όλων των πολιτών θα σταθεί αρωγός κάθε πρωτοβουλίας για προσφορά υπηρεσιών υγείας με στόχο την προστασία των ασφαλισμένων του.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons