Αναστολή λειτουργίας Ψυχιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου Άρτας λόγω σοβαρών προβλημάτων

Σοβαρά προβλήματα λειτουργίας αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Άρτας εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση στον τομέα της Υγείας.Μειωμένος προϋπολογισμός, έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, υπολειτουργία κλινικών, ελλιπής προμήθεια υγειονομικών υλικών δημιουργούν ένα ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας. Τελευταία εξέλιξη αποτελεί η αναστολή λειτουργίας της Ψυχιατρικής Κλινικής από τις 26-3-2013 και η αναγκαστική διακομιδή των νοσηλευομένων ασθενών σε άλλο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει

σε σχετική επιστολή του ο Συντονιστής – Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του

Νοσ. Άρτας προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου: «Η φροντίδα της ψυχικής υγείας

των ασθενών μας υπολείπεται ποιοτικά του επιθυμητού επιπέδου λόγω αριθμητικής

ανεπάρκειας του ιατρικού προσωπικού, η νοσηλεία των ασθενών στην Ψυχιατρική

Κλινική πραγματοποιείται σε συνθήκες που δεν τιμούν την ανθρώπινη φύση».

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons