ΠΙΣ: Σχετικά με τον ιδιώτη ελεγκτή στα νοσοκομεία.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κατά τη συνεδρίαση της 17ης Απριλίου 2013, αποφάσισε να ζητήσει την ακύρωση του άρθρου 25 του Ν. 4025, που αναφέρεται στον ορισμό ιδιώτη εσωτερικού ελεγκτή, που συμμετέχει στη λειτουργία 3μελούς επιτροπής μαζί με άλλα 2 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κάθε Νοσοκομείου για τον εσωτερικό έλεγχο.

Θεωρούμε ότι το έργο ιδιώτη εσωτερικού ελεγκτού δεν συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία και έλεγχο του Νοσοκομείου τη στιγμή που υπάρχει υπεύθυνη Διοίκηση και Διοικητικό Συμβούλιο. Αντίθετα, θεωρούμε ότι η ανάθεση έργου Δημόσιου Νοσοκομείου σε

ιδιωτικές υπηρεσίες, πέραν των όποιων σκοπιμοτήτων, αποδυναμώνει το δημόσιο χαρακτήρα του Νοσοκομείου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον, υποτιμιόνται τα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, τα οποία, καλύτερα όλων, έχουν γνώση των προβλημάτων αλλά και καθημερινά αγωνίζονται για την εύρρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων.Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος είναι υπέρ του ελέγχου και της αξιολόγησης της λειτουργίας των Νοσοκομείων από όργανα όμως, της Νοσοκομειακής Περίθαλψης, ενισχυοντας το ρόλο και τη λειτουργία τους

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons