Εκλογή του Βιολόγου Γιώργου Κόλλια ως τακτικού μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.

Εκλογή του Βιολόγου Γιώργου Κόλλια ως τακτικού μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.

Η Ολομέλεια της Ακαδημίας Αθηνών εξέλεξε στις 14 Μαρτίου 2013 τον Γιώργο Κόλλια, Ερευνητή στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών "Αλέξανδρος Φλέμιγκ" και Καθηγητή Πειραματικής Φυσιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως τακτικό μέλος της στην έδρα της "Μοριακής Γενετικής" της Τάξης των Θετικών Επιστημών.

Ο Γιώργος Κόλλιας αναγνωρίζεται διεθνώς για την αποφασιστική συμβολή του στην ανακάλυψη και προώθηση της εφαρμογής βιολογικών αντι-TNF θεραπειών για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, καθώς και για σειρά πρωτοποριακών μελετών που ανέδειξαν μοριακούς και κυτταρικούς μηχανισμούς παθογένειας και νέους θεραπευτικούς στόχους για αυτοάνοσες και χρόνιες φλεγμονώδεις νόσους, όπως οι αρθρίτιδες, η νόσος του Crohn και η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Οι επιστημονικές εργασίες του και το διοικητικό του έργο αναπτύχθηκαν εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα και συνέβαλλαν στην ανάπτυξη νέας γενιάς Ελλήνων επιστημόνων και μεγάλων εθνικών υποδομών επιστημονικής και τεχνολογικής αριστείας. (http://www.fleming.gr/en/Kollias_CV_Greek.html).


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons