Σαμαράς προς Σκοπούλη: Γιατί δεν με ενημερώνετε για τις κόντρες στο υπουργείο!Μπαλάκι οι ευθύνες μεταξύ των υπουργών!
Ένας διάλογος που έγινε μεταξύ του πρωθυπουργού και της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη στο υπουργικό συμβούλιο αποκάλυψε για άλλη μια φορά την κόντρα που επικρατεί εδώ και καιρό στην οδό Αριστοτέλους

Το ότι στην οδό Αριστοτέλους τους τελευταίους μήνες ζουν τρεις ...ξένοι στο ίδιο υπουργείο είναι λίγο πολύ γνωστό. Το ότι όμως αυτή η κόντρα θα έφθανε και στη βουλή σε διάλογο μεταξύ του πρωθυπουργού και της υφυπουργού Φωτεινής Σκοπούλη μάλλον δεν το περίμεναν πολλοί.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι Ανδρέας Λυκουρέντζος με τον υφιστάμενό του Μάριο Σαλμά έχουν τις χειρότερες σχέσεις. Αντίστοιχα και με την υφυπουργό Φωτεινή Σκοπούλη. Αποτέλεσμα είναι πολλά σοβαρά θέματα που άπτονται της υγείας των Ελλήνων να σκοντάφτουν στην κακή επικοινωνία.

Όπως φαίνεται η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην οδό Αριστοτέλους εντάθηκε το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του πολυσυζητημένου ανασχηματισμού που κάνει πολλούς στην κυβέρνηση να τρέμουν μη χάσουν τη θέση τους.

Η Φωτεινή Σκοπούλη κατά τη διάρκεια συζήτησης στο υπουργικό συμβούλιο είπε ότι τα πράγματα στο υπουργείο Υγείας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση καθώς δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των υπουργών. Για να λάβει την απάντηση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά: “Γιατί δεν με ενημερώνεται; Τριψήφιο τηλέφωνο δεν έχετε;”

Όπως είναι λογικό ο σύντομος διάλογος αυτός προκάλεσε πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις στη βουλή με τα σενάρια περί του πολυαναμενόμενου ανασχηματισμού να δίνουν και να παίρνουν.

Τα σενάρια που ακούγονται πολλά. Κάποιοι λένε ότι ο πρωθυπουργός είναι χολωμένος με όλο το κλίμα στο υπουργείο υγείας και σκοπεύει να απομακρύνει όλη την ομάδα. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι μέσα από αυτήν τη διαδικασία μπορεί να τη γλιτώσει ένας από τους τρεις.

Άγνωστο τελικώς τι θα πράξει ο Αντώνης Σαμαράς καθώς οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι ο πρωθυπουργός δε συνηθίζει να αποκαλύπτει μέχρι την τελευταία στιγμή τις προθέσεις του.

Μέχρι τότε όμως αρκετοί θα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα...
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons