Αμπατζόγλου: Να συμμορφωθούν οι διοικητές των ταμείων στις υποχρεώσεις τους έναντι του ΕΟΠΥΥ!
"Ο φαρμακοποιός ήταν και θα παραμείνει δομικός λίθος στο οικοδόμημα της δημόσιας Υγείας". Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων την Πέμπτη 11 Απριλίου ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακςευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Θόδωρος Αμπατζόγλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής με θέμα το φάμακο, ενώ την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε τελικά συνάντηση του προεδρείου του ΠΦΣ με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, κατά τη διάρκεια της οποίας το προεδρείο του ΠΦΣ ζήτησε να ασκηθεί άμεσα πίεση στους διοικητές όλων των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας προκειμένου να αποδίδουν άμεσα, τώρα και στο εξής, τις ασφαλιστικές εισφορές Υγείας στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

"Eίναι αδύνατον να κρύβονται, να κοροιδεύουν και να μονολογούν. Οδηγούν στην κατάρρευση, υποβιβάζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προκαλούν ασφυξία στους παρόχους της Υγείας", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΦΣ στον Γιάννη Βρούτση.

Υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιείται την Παρασκευή 19 Απριλίου η τρίτη στη σειρά εβδομαδιαία σύσκεψη όλων των διοικητών των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας, υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, με θέμα την άμεση καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών Υγείας από τα ασφαλιστικά ταμεία στον ΕΟΠΥΥ


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons