Μόνο με παρέμβαση υπουργού χειρουργούνται τελικά τα καρδιοπαθή παιδιά...;

Χρειάστηκε να γνωστοποιηθεί ευρύτερα η περίπτωση ενός 3χρονου κοριτσιού με σοβαρό καρδιοχειρουργικό πρόβλημα που τόσο το Ωνάσειο όσο και το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία αρνήθηκαν αρχικά να αντιμετωπίσουν, για να παρέμβει στο τέλος ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και να εγκρίνει την πίστωση προκειμένου να χειρουργηθεί δωρεάν η μικρή ασθενής.

Μάλιστα το κοριτσάκι θα χειρουργηθεί από χειρουργό του νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία στο Ωνάσειο.

Η περίπτωση του κοριτσιού έγινε γνωστή όταν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενή Καρδιοπάθεια «Η Αγία Σοφία» έστειλε επιστολή προς τα συνδικαλιστικά σωματεία των γιατρών στην οποία περιέγραφε το πως τα δύο νοσοκομεία (Ωνάσειο και Αγ. Σοφία αρνήθηκαν τη διενέργεια της καρδιοχειρουργικής επέμβασης χωρίς να εξηγήσουν σαφώς τους λόγους, στην οικογένεια της μικρής Π.Θ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons