Νέος πρόεδρος στον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ο καθηγητής κ. Αλκιβιάδης ΚωστάκηςΟ καθηγητής Χειρουργικής Αλκιβιάδης Κωστάκης παίρνει τη θέση του Αναστάσιου Χατζή στο «τιμόνι» του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ).

Ο απερχόμενος πρόεδρος, δήλωσε ότι στο διάστημα της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε σημαντική προσπάθεια για την προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων.

«Σ” αυτή συμβάλαμε όλοι μαζί, μέλη του ΔΣ, στελέχη του ΕΟΜ, Συντονιστές, προσωπικό των ΜΕΘ, των Μεταμοσχευτικών Μονάδων, των Εργαστηρίων, των Χειρουργείων και του ΕΚΑΒ καθώς και οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων, οι Σύλλογοι Μεταμοσχευθέντων και άλλοι φορείς. Καταφέραμε να βάλουμε τις

μεταμοσχεύσεις στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και να τους δώσουμε τη θέση στην Ιατρική και την κοινωνία που τους αξίζει, με μοναδικό σκοπό τη θεραπεία ασθενών με τελικού σταδίου ανεπάρκεια ζωτικών οργάνων», ανέφερε ο κ. Χατζής.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κωστάκης είχε διατελέσει ξανά πρόεδρος του ΕΟΜ την περίοδο 2004 – 2010.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons