Δελτίο Τύπου 08 04 2013 - Συνεχίζεται το σκάνδαλο της προνομιακής μεταχείρισης από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.!
«Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων» – ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. – Πανεπιστημίου 56,Τηλ. 210-3306487, Φαξ 210-3306459«Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας»- Σεβαστουπόλεως 150, Τηλ. 210-6966010, Φαξ 210-6966009Αθήνα, 08/04/2013Δελτίο Τύπου

Η υπομονή και η ανοχή σε πρακτικές και συμπεριφορές της Διοίκησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχουν και αυτές τα όριά τους. Σαν να μην υπάρχουν άλλοι πάροχοι υγείας που έχουν και αυτοί ανάγκες, οι οποίες είναι μάλιστα μεγαλύτερες από αυτές των φαρμακοποιών, ο Οργανισμός συνεχίζει το θεάρεστο έργο της εξυπηρέτησης των αγαπημένων του παρόχων.Την 1η Απριλίου ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., απαιτώντας κατά προτεραιότητα την πληρωμή των οφειλομένων μηνός Δεκεμβρίου 2012 και την αμέσως επόμενη ημέρα οι υποτακτικοί του στον Οργανισμό αποφάσισαν ανάληψη υποχρέωσης ύψους 90.000.000 ευρώ για φαρμακευτική περίθαλψη, ενώ τα Διαγνωστικά Κέντρα και Εργαστήρια, μόλις χθες στα τέλη της εβδομάδας που πέρασε εισέπραξαν την προκαταβολή μηνός Σεπτεμβρίου 2012 και αυτήν μετά από έντονες διαμαρτυρίες μέσω Δελτίου Τύπου.Καταγγέλλουμε την Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την μεροληπτική της συμπεριφορά ακόμη μία φορά και ακόμη πιο δυνατά, για να ακούσει η Κυβέρνηση και ο πολιτικός προϊστάμενος του Οργανισμού και να λειτουργήσουν επιτέλους σαν ευνομούμενη Πολιτεία, επιβάλλοντας στην πράξη την ισότιμη μεταχείρισηαναφορικά με τις πληρωμές των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε όλους τους παρόχους.Μας οφείλετε κύριοι το 10% του πρώτου εννιαμήνου του 2012, ενώ μας έχετε καθηλώσει στον Σεπτέμβριο. Πότε επί τέλους θα περισσέψουν χρήματα για την ιατρική περίθαλψη;Κάποιοι πρέπει να μάθουν την έννοια της δικαιοσύνης.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Διαγνωστικών Κέντρων
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons