Νέες υπηρεσίες υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ-αυτοτελείς μονάδες υγείαςΟ Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος, μετά από εισήγησή του, που ενεκρίθη στο Δ.Σ. του Οργανισμού και σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας ανακοινώνει τη λειτουργία Νέων Υπηρεσιών Υγείας του ΕΟΠΥΥ, ως Αυτοτελών Μονάδων Υγείας προς όφελος των ασφαλισμένων.

'Η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για λειτουργία περισσότερων περιφερειακών υπηρεσιών υγείας λόγω του ότι, από 1-1-2012 μεταφέρθηκαν στον ΕΟΠΥΥ και εντάχθηκαν στην οργανωτική δομή του, οι περιφερειακές υπηρεσίες υγείας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μεταξύ των οποίων και οι υγειονομικές υπηρεσίες που δεν αποτελούν οργανικές μονάδες και ήταν ενταγμένες στις υπηρεσίες ασφάλισης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αποφάσισε την σύσταση

νέων υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ, ως αυτοτελών μονάδων υγείας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του.

Ο ΕΟΠΠΥ με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία υγειονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ σε περιοχές με ιδιαίτερα προβλήματα και κυρίως στις νησιωτικές περιοχές της χώρας, λόγω της ιδιομορφίας τους, και προκειμένου να παρέχονται υπηρεσίες ποιοτικές, αποτελεσματικές, προσπελάσιμες και ισότιμες σε όλους τους ασφαλισμένους του και με κριτήρια αφενός τις αποστάσεις από τις πλησιέστερες δομές Π.Φ.Υ. και τις δομές του ΕΣΥ και αφετέρου πληθυσμιακά, προχωράει στην έναρξη λειτουργίας των νέων υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ, ως αυτοτελών μονάδων υγείας, στις έξης περιοχές :• Την υπηρεσία υγείας στα Γρεβενά ως Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΕΟΠΥΥ Γρεβενών• Την υπηρεσία υγείας στη Ζάκυνθο ως Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΕΟΠΥΥ Ζακύνθου• Την υπηρεσία υγείας στη Κεφαλονιά ως Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΕΟΠΥΥ Κεφαλονιάς• Την υπηρεσία υγείας στο Καρπενήσι ως Νομαρχιακή Μονάδα ΕΟΠΥΥ Καρπενησίου• Την υπηρεσία υγείας στη Σπάρτη ως Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΕΟΠΥΥ Σπάρτης• Την υπηρεσία υγείας στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης ως Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΕΟΠΥΥ Αγ. Νικολάου• Την υπηρεσία υγείας στο Πολύγυρο ως Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΕΟΠΥΥ Πολυγύρου• Την υπηρεσία υγείας στη Ναύπακτο ως Τοπική Μονάδα Υγείας ΕΟΠΥΥ Ναυπάκτου• Την υπηρεσία υγείας στα Κύθηρα ως Τοπικό Ιατρείο Κυθήρων υπαγόμενο στη Νομαρχιακή Μονάδα ΕΟΠΥΥ ΠειραιάΟι παραπάνω Νομαρχιακές και Τοπικές Μονάδες υγείας θα λειτουργούν ως υπηρεσίες υγείας επιπέδου Διεύθυνσης, όπως προβλέπονται στον Οργανισμό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Π.Δ. 266/1989) με την ακόλουθη διάρθρωση :• Τμήμα Ιατρικής Περίθαλψης και Προληπτικής Ιατρικής• Τμήμα Νοσηλευτικού• Γραφείο (αυτοτελές) φαρμακευτικού• Γραφείο (αυτοτελές) διοικητικού'

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons