«ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Γενετική και Μοριακή προσέγγιση. Οφέλη για την καθημερινότητα του πολίτη»Αγαπητοί συνάδελφοι, σας υπευθυμίζουμε τις εκδηλώσεις που ήδη σας έχουμε ενημερώσει:
«
Η Λειτουργία του Ύπνου και η Σημασία της για τη Μνήμη και τη Μάθηση αλλά και τη Σωματική και Ψυχική Υγεία»,
την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου  (Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο), και
«ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Γενετική και Μοριακή προσέγγιση. Οφέλη για την καθημερινότητα του πολίτη» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-3, 11.00-14.15
, ΓΛΥΦΑΔΑ

Σας αποστέλλουμε επίσης συνημμένα προς ενημέρωση σας:

1. Ανακοίνωση για την διάλεξη του Καθηγητή Π. Κατσώρη (Τομέας Γενετικής, Βιολογίας Κυττάρου & Ανάπτυξης, Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών), που θα την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 και ώρα 13.00, στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Τμήματος Χημείας  (συνημμένο 1)


2. Ανακοίνωση (συνημμένο 2) και το πρόγραμμα (συνημμένο 3) του επιστημονικού σεμιναρίου "Μοριακή βιολογία του καρκίνου. Ξεκλειδώνοντας κλινικές εφαρμογές", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2013, απο τις 8.30πμ έως 17.30μμ, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.


Από τη γραμματεία της ΠΕΒ

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων,
Έβρου 83, Αμπελόκηποι, Αθήνα
τηλ. 2105224632
Τ.Κ.: 115 27
URL: www.pev.gr
Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons