Επικοινωνία του Προέδρου της ΟΕΝΓΕ με τον Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Υγείας για το ζήτημα των απλήρωτων εφημεριών.

Χτες το απόγευμα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του υπογράφοντος με τον Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Υγείας κ. Καλίρη με αντικείμενο τις απλήρωτες εφημερίες.

Ο κ. Καλίρης θεωρεί πως η καθυστέρηση οφείλεται σε γραφειοκρατική εμπλοκή του Γενικού Λογιστηρίου και είναι εφικτή η απεμπλοκή τις επόμενες μέρες. Επίσης θεωρεί ότι είναι εφικτή η αποπληρωμή του Νοεμβρίου 2012 και για το σκοπό αυτό οι Οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου έχουν κάνει τη σχετική καταγραφή.

Από πλευράς μας μεταφέρθηκε η ένταση που έχει αρχίσει να κλιμακώνεται στα Νοσοκομεία με την άρνηση κατάθεσης προγραμμάτων και κινητοποιήσεις κάθε μορφής, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι ν΄ αρχίσει η καταβολή των εφημεριών.Συμφωνήθηκε να υπάρξουν τη Δευτέρα νέες επικοινωνίες ανάμεσα στις πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Υγείας και να επακολουθήσει ενημέρωση της ΟΕΝΓΕ για τις εξελίξεις.ΣυναδελφικάΔημήτρης Βαρνάβας
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons