Πάτρα: Εικόνες απίστευτης ντροπής όποτε εφημερεύει ο "Άγ. Ανδρέας"


«Κανόνα» αποτελεί εδώ και καιρό η διανυκτέρευση ασθενών στους διαδρόμους πάνω σε ράντζα στο Νοσοκομείο ο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, ειδικά όταν το νοσοκομείο εφημερεύει. Η φωτογραφία που τράβηξε αναγνώστης τους thebest.gr το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών είναι χαρακτηριστική.

Εκείνο το βράδυ ο Άγιος Ανδρέας εφημέρευε, η κίνηση ήταν αυξημένη ωστόσο δεν είχε «σκάσει» το μεγάλο περιστατικό. Ωστόσο τα δωμάτια του ΤΕΠ είχαν γεμίσει με αποτέλεσμα τουλάχιστον 4-5 ασθενείς να υποχρεωθούν να περάσουν τη νύχτα τους στο διάδρομο. Εκεί, σε κοινή θέα, τους γίνονταν ιατρικές εξετάσεις κι εκεί τελικά κοιμήθηκαν.


Σε ένα διάδρομο από τον οποίο συνεχώς περνούσα συνοδοί άλλων ασθενών και επισκέπτες. Σε ένα διάδρομο που καταλήγει στην πλαϊνή έξοδο του κτιρίου, με την πόρτα να είναι συνεχώς ανοικτή και το κρύο να είναι τσουχτερό.Και εκείνο το βράδυ, όπως και όλα που ο Άγιος Ανδρέας εφημερεύει, γιατροί και νοσοκόμοι έδιναν το 150% των δυνάμεών τους για να φροντίσουν τους αρρώστους υπό αντίξοες συνθήκες.Όπως πληροφορείται το thebest.gr οι ελλείψεις σε υλικά είναι μεγάλες με αποτέλεσμα οι οικογένειες των νοσηλευόμενων να αναγκάζονται να φέρνουν από το σπίτι τους χαρτί υγείας, οινόπνευμα κ.α..Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι ασθενείς αναγκάζονται να πίνουν κρύο τσάι αφού το μάτι της κουζίνας δεν λειτουργούσε επί μέρες…
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons