Ενθαρρυντικά νέα για τους ασθενείς με νόσο Αλτσχάιμερ!Ένα νέο, αυτοκόλλητο που επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου Αλτσχάιμερ βγαίνει στην ελληνική αγορά. Το νέο, βελτιωμένο αυτοκόλλητο, καθυστερεί μέχρι και έξι μήνες την εξέλιξη της νόσου.Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο, είναι πιο αποτελεσματικό από το προηγούμενο, λόγω της μεγαλύτερης δοσολογίας ριβαστιγμίνης (13,3 mg έναντι 9,5 mg) που περιέχει.

Για τις θετικές αυτές εξελίξεις, μίλησε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Αλτσχάιμερ Μάγδα Τσολάκη, ενώ εξήγησε πως με τη χορήγησή του στους ασθενείς που πάσχουν από Αλτσχάιμερ, μειώνεται η δόση των αντιψυχωσικών φαρμάκων που λαμβάνουν, διατηρούνται σε πολύ καλή νοητική και λειτουργική κατάσταση ενώ η χρήση του αυτοκόλλητου δεν παρουσιάζει ανεπιθύμητες ενέργειες.


Μεγάλο πλεονέντημα του νέου, βελτιωμένου αυτοκόλλητου, είναι πως μπορεί να χορηγηθεί ταυτόχρονα με άλλα φάρμακα, χωρίς κίνδυνο αλληλεπιδράσεων, ενώ παρέχει και οπτική υπενθύμιση, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος υπερδοσολόγησης από λάθος.Είναι επίσης, πολύ πιο αποτελεσματικό στη θεραπεία της νόσου σε σχέση με τα άλλα φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα, τόσο σχετικά με τη συνέπεια του ασθενή ως προς τη λήψη τους όσο και ως προς τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενή, γιατί τον κάνει περισσότερο αυτόνομο γιατί μπορεί να αυτοεξυπηρετείται σε πολύ μεγάλο βαθμό.Σύμφωνα με παγκόσμιες στατιστικές μελέτες για το Αλτσχάιμερ, στην Ελλάδα υπολογίζεται πως υπάρχουν 200.000 ασθενείς. Οι περισσότεροι φροντίζονται και παραμένουν με τις οικογένειές τους.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons