Μεγάλη συμμετοχή για υποψήφιους μάνατζερ στα νοσοκομεία!Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους υποψήφιους μάνατζερ του ΕΣΥ λήγει σήμερα και ομολογουμένως η συμμετοχή μέχρι αυτή τη στιγμή είναι εντυπωσιακή. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ήδη έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 550 αιτήσεις από υποψήφιους μάνατζερ που τηρούν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη διοίκηση των ελληνικών νοσοκομείων. Υπενθυμίζουμε ότι η σχετική διαδικασία για την κάλυψη 180 θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.Η μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης «Ικανών» διοικητών φαίνεται να δικαιώνει τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος είχε δηλώσει την ημέρα της παρουσίασης «η διοίκηση του ΕΣΥ αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για τα στελέχη της αγοράς»


Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τις αιτήσεις έως τώρα , συγκεντρώνει η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής (ΥΠΕ). Οι αιτήσεις έχουν φτάσει τις 220 με τη λίστα να περιλαμβάνει παλιούς και νέους υποψηφίους.Τα μέλη της επιτροπής που θα αναλάβει να αξιολογήσει και να επιλέξει τους 87 διοικητές και τους 93 αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομειακών μονάδων του ΕΣΥ αποτελούν ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης, Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας, ο κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης, πρόεδρος του ΚΕΣΥ, ο κ. Θεόδωρος Παπαβασιλείου, καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ο κ. Γιώργος Καπερώνης, εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ και ο κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons