ΤΟ ανέκδοτο: Η “ισονομία” βουλευτών - γιατρών... του Ν.Πουλακίδα




Ξέσπασαν οι γιατροί των νοσοκομείων του Πειραιά που έχουν να πληρωθούν από τον περασμένο Οκτώβριο τις εφημερίες τους και πέταξαν τις άσπρες μπλούζες!..




Οι γιατροί του Τζανείου προχώρησαν σε απεργία και οι ασθενείς ταλαιπωρήθηκαν στην εφημερία της περασμένης Πέμπτης. Μέχρι και 10 ώρες περίμεναν ασθενείς να εξετασθούν από τους ελάχιστους γιατρούς που εργάζονταν.

Οσο για τα ράντζα στους διαδρόμους για ακόμη μία φορά έδιναν και έπαιρναν...Οχι μόνο στο Τζάνειο, αλλά και στο Κρατικό της Νίκαιας στο Θριάσιο και στο Αττικόν. Ο εξ Αρκαδίας πολιτικός προιστάμενος του υπουργείου Υγείας αντί να δει κατάματα το πρόβλημα το μόνο που είπε είναι πως “κάποιοι γιατροί νομίζουν ότι οι κλινικές είναι δικές τους και την ημέρα εφημερίας εισάγουν και 2 – 3 δικούς τους ασθενείς στα νοσοκομεία...” Μάλιστα , ο Λυκουρέντζος ανακάλυψε την .. . Αμερική.



Δε βλέπει τα χάλια του ΕΣΥ που δεν υπάρχουν οροί, βαμβάκια, καθετήρες αυτό που τον ενοχλεί είναι πως κάποιοι γιατροί εξυπηρετούν φτωχούς και άρρωστους συμπολίτες μας. Τι να πεις...

Αλλά τι έχει να πει η πολιτική ηγεσία του Υγείας για το “πάρτι” των βουλευτών που συνεχίζει μέχρι και σήμερα με τις αμοιβές τους στις διάφορες επιτροπές και υποεπιτροπές της Βουλής;

Οπως αποκάλυψε πρόσφατα η “Καθημερινή” σε επιτροπή που διήρκεσε μόλις 46 λεπτά της ώρας οι συμμετέχοντες βουλευτές εισέπραξαν από 1,10 ευρώ για κάθε λεπτό!!! Την ίδια ώρα οι γιατροί που εφημερεύουν εισπράττουν (όταν βέβαια πληρώνονται...) 1,10 ευρώ την ώρα!



Α, αυτή φαίνεται πως είναι η “ισονομία” που ευαγγελίζονται εθνοπατέρες μας όπως – τυχαία τα ονόματα – οι κύριοι Ταμήλος, Μπαρμπαρούσης ή ο εξαίρετος κατά τα άλλα ηθοποιός Γ. Πάντζας. Οσα πληρώνεται ο γιατρός την ώρα για να σώσει μία ζωή, πληρώνεται και ο βουλευτής για κάθε λεπτό που συμμετέχει σε επιτροπή για ... την αειφόρο ανάπτυξη.



Λοιπόν, οι επικεφαλής του υπουργείου Υγείας και των δημόσιων νοσοκομείων να καταλάβουν ότι ο γιαλός δεν είναι στραβός, αλλά πως στραβά αρμενίζουν!.. Οσο νωρίτερα το καταλάβουν τόσο καλύτερα για όλους.





πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons