Καυτό ραντεβού τρόικας Λυκουρέντζου αύριο! Τι θα ζητήσει από τον υπουργό Υγείας
Έναν ακόμη σκόπελο καλείται να ξεπεράσει αύριο Πέμπτη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς θα συναντηθεί με τα υψηλά κλιμάκια της τρόικας που έχουν να ....παρατηρήσουν πολλά για την υγεία και να ζητήσουν άλλα τόσα.

Τι απαιτούν άμεσα οι δανειστές μας.


Με το δάχτυλο στη σκανδάλη θα κατέβουν στην οδό Αριστοτέλους στο υπουργείο Υγείας αύριο Πέμπτη οι τροικανοί καθώς διαπιστώνουν όπως αναφέρουν πληροφορίες, ότι ελάχιστα έχουν γίνει από ότι έχει συμφωνηθεί για την υγεία. Μάλιστα οι δανειστές μας εμφανίζονται να αμφισβητούν τα στοιχεία που τους παράσχει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας κυρίως για τον ΕΟΠΥΥ αλλά και για τους συμβεβλημένους γιατρούς. Γι αυτό όπως αναφέρουν έγκυρες

πληροφορίες ζήτησαν διευθύνσεις και ονόματα γιατρών που έχουν αποχωρήσει από τον Οργανισμό προκειμένου να διασταυρώσουν στα στοιχεία που τους δόθηκαν.

Οι τροικανοί αμφισβητούν ότι έχει απομακρυνθεί το 10% του ιατρικού προσωπικού έστω και αν στην πράξη έχει φύγει το 30%. Εκτός αυτού όμως απαιτούν ονόματα και διευθύνσεις και των επίορκων γιατρών για να διαπιστώσουν αν όντως έχουν επιβληθεί ποινές σε όσους παραστράτησαν με συνταγογραφήσεις και εισπράξεις από επισκέψεις. Μάλιστα όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του iatropedia, δε δίστασαν να κάνουν και επίπληξη στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ για τις μικρές ποινές.

Ξεσκόνισμα θα περάσουν όμως και τα οικονομικά του ΕΟΠΥΥ καθώς θεωρούν ότι δεν μπορούν να αποπληρωθούν οι οφειλές άμεσα γι αυτό ζητούν να καταβάλλονται μέχρι το καλοκαίρι 350 εκατ. μηνιαίως στους παρόχους.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons