Εξώδικη καταγγελία του ΙΣΑ για την αποπληρωμή των εφημεριών!Με εξώδικη καταγγελία που κοινοποίησε και προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών ειδικευμένων και ειδικευόμενων γιατρών, για τους μήνες Δεκέμβριο του έτους 2012, Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2013, καθώς επίσης και την καταβολή των ποσών που προήλθαν από τις αυθαίρετες περικοπές των εφημεριών του έτους 2012.

Όπως επισημαίνεται στην καταγγελία, 'ο ΙΣΑ θα ζητήσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης σε περίπτωση που δεν γίνει άμεσα η αποπληρωμή των ως άνω δεδουλευμένων, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των Δημόσιων νοσοκομείων.

Όπως σας είναι γνωστό, το τελευταίο χρονικό διάστημα τα Δημόσια νοσοκομεία υπολειτουργούν με απλήρωτο ιατρικό δυναμικό, γεγονός που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη Δημόσια υγεία. Προκειμένου να αποτραπεί λοιπόν, το ντόμινο των δραματικών εξελίξεων σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία, ο ΙΣΑ πρόκειται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας, σε περίπτωση που δεν εισακουστούν τα δίκαια αιτήματα των λειτουργών της υγείας.

Ο ΙΣΑ καλεί το υπουργείο Υγείας και τις διοικήσεις των ΥΠΕ και των νοσοκομείων να σταματήσουν άμεσα την ανήθικη προσπάθεια εκφοβισμού των εργαζομένων, να σεβαστούν το δημοκρατικό δικαίωμα διεκδίκησης των αιτημάτων τους και να τους πληρώσουν τα δεδουλευμένα τους.Ο ΙΣΑ απαιτεί από την Πολιτεία να στηρίξει το Εθνικό συστήματος Υγείας, να σεβαστεί τους δημοκρατικούς θεσμούς των έννομων διεκδικήσεων και να πληρώσει άμεσα τα δεδουλευμένα των γιατρών, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η Δημόσια υγεία.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons