ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ...του Π.ΠαπανικολάουΣτις 15/03 πραγματοποιήθηκε συνέλευση των γιατρών του «ΜΕΤΑΞΑ» με θέματα:

· Κατάργηση της Δημόσια Υγείας

· Απλήρωτες εφημερίεςΣτη συνέλευση αποτυπώθηκε ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ έχει καταστεί προβληματική με προεξέχουσα αιτία τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού (νοσηλευτικό,ιατρικό και λοιπό) καθώς και η εναντίωση του ιατρικού προσωπικού στη συγχώνευση κλινικών και κατάργηση νοσηλευτικών κλινών.

Αποφασίστηκε:


1. Ενημέρωση των συλλόγων καρκινοπαθών για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και προσπάθεια για κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και την υπεράσπιση και διεύρυνση της Δημόσιας Υγείας.

2. Η συνέλευση των ιατρών αποφάσισε να ζητήσει τη σύγκλιση συνέλευσης του Σωματείου εργαζόμενων ΜΕΤΑΞΑ,προκειμένου να υπάρξουν και κοινές κινητοποιήσεις όλων των εργαζόμενων του νοσοκομείου.Απλήρωτες Εφημερίες: Στο νοσοκομείο μας υπάρχουν οφειλές για εφημερίες που χρονολογούνται από 14 μήνες (οριζόντιες περικοπές Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου 2012) . Ακόμα, δεν έχουν καταβληθεί οι αποζημιώσεις για τις εφημερίες από το Νοέμβριο 2012 και μέχρι σήμερα.

Αποφασίστηκε :

1. Επίσχεση εργασίας των ειδικευόμενων ( τακτικό ωράριο και εφημερίες)από Παρασκευή 22/03. Άμεση συλλογή υπογραφών.

2. Να ζητηθεί από το Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ η προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων σε σύμπλευση με τις επισχέσεις των ειδικευόμενων.

3. Συντονισμός της δράσης μας με τα άλλα νοσοκομεία που βρίσκονται σε κινητοποίηση.

4. Συγκροτήθηκε επιτροπή αγώνα με έργο:

α. Συλλογή υπογραφών για την επίσχεση

β. Συνάντηση με τη διοικήτρια του νοσοκομείου

γ. Εκπροσώπηση της συνέλευσης στο συντονιστικό την Τρίτη 19/03 στο Τζάνειο

δ. Εκπροσώπηση της συνέλευσης στο δ.σ. της ΕΙΝΑΠ την Τετάρτη 20/03

ε. Επικοινωνία με τους συλλόγους καρκινοπαθών

5. Νέα Γενική συνέλευση Παρασκευή 22/03 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons