Το νοσοκομείο 'Ευαγγελισμός' σε νέες κινητοποιήσεις!Σε κινητοποιήσεις προχωρούν τη Δευτέρα και την Πέμπτη οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο 'Ευαγγελισμός', καταγγέλλοντας σοβαρές ελλείψεις.Στις 8 το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, ενώ την Πέμπτη προχωρούν σε στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί.

Καταγγέλλουν τα εξής:

Από τις 50 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), λειτουργούν οι 40, με εξόντωση των εργαζομένων: διπλοβάρδιες, 3 - 4 νυχτέρια τη βδομάδα κλπ.

Από τους 24 νοσηλευτές στην Ανάνηψη Καρδιοχειρουργημένων Ασθενών (ΑΚΑ) έμειναν μόνο 14, ενώ εφημερεύουν μέρα παρά μέρα.Οι τραυματιοφορείς, από 120 που θα έπρεπε κατ΄ελάχιστον να είναι, απέμειναν 67 και λόγω νοσημάτων φθοράς αρκετοί είναι νοκ - άουτ.

Στα παραϊατρικά απέμειναν οι μισοί συγκριτικά με τον προ τριετίας αριθμό. Ο τεράστιος όγκος των εξετάσεων (μια και τα περισσότερα εργαστήρια είναι κέντρα αναφοράς) βγαίνει με την αυταπάρνηση διαφόρων επιστημόνων, φοιτητών, σπουδαστών που υπό το πρόσχημα της 'πρακτικής άσκησης' δουλεύουν για χρόνια απλήρωτοι κι ανασφάλιστοι.

Αντίστοιχη εικόνα σε χειρουργεία, ορόφους, εξωτερικά ιατρεία, άλλες μονάδες: κάθε νοσηλεύτρια/τής οφείλει να περιθάλψει από 40 έως 70 ασθενείς στη βάρδια με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στις εφημερίες, τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) γίνονται πεδίο μάχης!Επιπλέον, σε διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες η κατάσταση είναι πέρα από κάθε φαντασία:Κάθε εργαζόμενος είναι υπόλογος για πολλαπλά πόστα με ασύλληπτο όγκο δουλειάς. Κανονικό κουπί τραβάνε οι μαθητές του ΟΑΕΔ.

Πάνω από 150 οργανικές θέσεις μονίμων και πάνω από 50 ειδικευόμενων γιατρών είναι κενές!
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons