Έργα και ημέρες του "Koμαντάντε" Τσάβες...Η εικονιζόμενη ονομάζεται María Lourdes Afiuni και είναι γυναίκα δικαστής η οποία εξέδωσε απόφαση αποφυλάκισης κρατουμένου λόγω υπέρβασης του ορίου προφυλάκισης, σύμφωνα με τον αντίστοιχο νόμο της Βενεζουέλας.

Η απόφαση αυτή δεν άρεσε στον πρόεδρο Chávez, ο οποίος ανήγγειλε σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο πως απαιτεί την 30ετή φυλάκισή της. H δικαστής συλλαμβάνεται το 2009 και έκτοτε...κρατείται στις φυλακές της Βενεζουέλας, όπου βασανίζεται, βιάζεται, μένει έγκυος και αναγκάζεται να κάνει έκτρωση.

Οι ΝΥ Τimes αναφέρουν πως η κυβέρνηση Chávez ισχυρίζεται πως τα περί βιασμού δεν ισχύουν, η δικαστής αναφέρει πως ο πρόεδρος Chávez είχε ενημερωθεί για τον βιασμό ήδη απο το 2010 αλλά αδιαφόρησε πλήρως και δηλώνει «I’m in this hell because I had the temerity to do my job as a judge in a way that didn’t please Chávez»

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΣΤΡΟ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons