Συνοδοί ασθενών χειροδικούν εναντίον ιατρών!


Πάτρα: Συνοδοί ασθενών χειροδικούν εναντίον γιατρών και νοσηλευτών.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της Πάτρας λόγω έλλειψης προσωπικού και χώρου με αποτέλεσμα την περαιτέρω ταλαιπωρία των ασθενών και των συγγενών τους.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις έντασης στους διαδρόμους μεταξύ των γιατρών και των συνοδών λόγω των εκτεταμένων καθυστερήσεων στην περίθαλψη των επειγόντων περιστατικών. Συγγενείς δεν διστάζουν να χειροδικήσουν στο υγειονομικό προσωπικό που καλείται να εργαστεί σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας Κώστας Γιαννάκενας, οι γιατροί εργάζονται υπό συνθήκες πίεσης, λόγω έλλειψης προσωπικού, υγειονομικού υλικού, με συρρικνωμένο μισθό και επιπλέον δέχονται και την επίθεση πολιτών. Επισημαίνει ότι υπάρχει καθυστέρηση στην αντιμετώπιση των περιστατικών, διευκρινίζοντας ότι οφείλεται στην έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σημειώνεται ότι η μείωση των κονδυλίων για τις εφημερίες έχει ως αποτέλεσμα να περιοριστεί στο ελάχιστο ο αριθμός των ειδικευμένων γιατρών στα ΤΕΠ και τις κλινικές.

Πηγή: thebest.gr


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons