ΕΟΠΥΥ: Εξόφληση οφειλών για φάρμακα σε τέσσερις ισόποσες διμηνιαίες δόσειςΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ αποπληρωμής των οφειλών του έτους 2011 και των τεσσάρων τριμήνων του έτους 2012 σε τέσσερις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις παρέχει ο ΕΟΠΥΥ στις εταιρίες φαρμάκου. Σχετική εγκύκλιος του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου εστάλη χθες στο Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ) και στην Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας. Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει έως αύριο, της δεύτερης δόσης έως τις 15 Μαΐου, της τρίτης έως τις15 Ιουλίου και της τέταρτης δόσης έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην εγκύκλιο αναφέρεται ακόμη πως οι εταιρίες που έχουν συναλλαγές με τον ΕΟΠΥΥ, λόγω προμήθειας φαρμάκων στα φαρμακεία του, και βρίσκονται σε διαδικασία συμψηφισμού των ποσών επιστροφής με χρέη του ΕΟΠΥΥ, πρέπει να προσέλθουν άμεσα στη Δ/νση Οικονομικών Υποθέσεων ΕΟΠΥΥ ώστε να βεβαιωθούν τα ποσά που πρέπει να καταβληθούν μετά το συμψηφισμό για όλο το 2012 προκειμένου, εάν επιθυμούν, να ενταχθούν στη ρύθμιση.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη ρύθμιση, πρέπει να αποστείλουν άμεσα στη Διεύθυνση Οικονομικών Υποθέσεων του ΕΟΠΥΥ (μέσω e-mail στη δ/νση d2@eopyy.gov.gr ή με fax στο 210.6871794) τη σχετική αίτηση.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons